Over ons

Welkom bij Tirions Dental, waar passie samensmelt met precisie in de wereld van tandheelkundige oplossingen. Bij Tirions Dental geloven we in meer dan alleen het leveren van producten – we zijn toegewijd aan het opbouwen van sterke samenwerkingsverbanden met tandartsen en professionals in de tandheelkundige industrie.

Ons verhaal

Sinds onze oprichting in het hart van Aarschot hebben we ons gericht op het bieden van hoogwaardige tandheelkundige oplossingen voor professionals in de branche. Onze reis wordt gekenmerkt door een voortdurende inzet voor innovatie en een diepe betrokkenheid bij het ondersteunen van tandartsen bij het leveren van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

Onze waarden

Bij Tirions Dental zijn onze waarden de kern van alles wat we doen. We streven naar langdurige samenwerkingsverbanden gebaseerd op vertrouwen, integriteit en wederzijds succes. Ons doel is om tandartsen te voorzien van de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om te excelleren in hun vakgebied.

Maak kennis met ons team

Achter elke succesvolle tandheelkundige oplossing van Tirions Dental staat een team van toegewijde professionals die gepassioneerd zijn over hun vak. Onder leiding van onze oprichter, Sven Tirions, brengt ons team een schat aan ervaring en expertise samen om tandartsen te ondersteunen bij het bereiken van uitmuntendheid in hun praktijk.

Sven Tirions

Zaakvoerder

Leer ons beter kennen

Neem contact op en voel het verschil in kwaliteit

Openingsuren

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag en zondag: Gesloten

Leveringsmogelijkheden

Bij Tirions Dental bieden we flexibele leveringsopties: Met onze eigen koeriersdienst garanderen we snelle en betrouwbare leveringen. Voor extra gemak bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de postbusdienst van Sopharty. Of het nu gaat om lokale leveringen of nationale verzendingen, we streven ernaar om uw bestellingen snel en veilig bij u te bezorgen, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van de beste zorg aan uw patiënten.